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Interpretation:  
Section 210.12 (D) does not address installing arc-fault circuit interrupter breakers on existing circuits.   
The Code does not require that when existing breakers are being replaced, that they should be replaced  
with Arc-Fault breaker useable on multi-wire circuits.  Requiring Arc-Fault breakers would not be  
applicable on all existing job sites.  

 
Field Application:  
Service upgrades and panel change-outs with existing wiring to bedrooms shall be allowed to replace  
existing breakers with the same type and size as the original.  Upgrading to Arc-Fault Circuit Interrupter  
breakers shall not be required. 
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